Smidigere omstillingsprosesser

 • Audun B. PetersenKristin Dille

  Kristin Dille / Audun B. Petersen


  14. des 2016 

  Den vedlagte artikkelen om smidigere omstillingsprosesser var med som et vedlegg til Finansavisen forrige lørdag. Artikkelen inneholder tips fra Kristin Dille og Audun B. Petersen i Stamina Census.

  Smidigere omstillingsprosesser

Engasjert debatt om engasjement

 • Tore Hegstad

  Tore Hegstad

  Org. psykolog- Cand psychol. 
  17. nov 2016 

  Debatten rundt medarbeideres engasjement som vei til gode virksomhetsresultater har engasjert. De som nøyer seg med overskrifter og ingress vil fort konkludere med at engasjement var nok et blaff i diskusjonen om veien til sunne arbeidsmiljøer, motivasjon, bedre resultater og økt produktivitet. Les Tore Hegstad fra Census sitt innlegg i ledernett.

  http://ledernett.no/engasjert-debatt-om-engasjement

Gode råd i forbindelse med medarbeiderundersøkelser

 • RuthEvaG ID sh

  Audun B. Petersen

  Spesialist i arbeids. og org.psykologi - Cand psychol. 
  21. sept 2016 

  Spesialist i arbeids- og organisasjonsspykologi, Audun B. Petersen bidro til å skape et spennende seminar for Abelia 20.09.16. sammen med Dr. Thomas Hoff og HR-direktør i Nofima Johnny Olsen. Audun løftet frem forskjellige sider knyttet til oppfølging av medarbeider-/arbeidsmiljøundersøkelser og ga gode og praktiske råd på hva som kan gjøres når undersøkelsen avdekker alvorlige arbeidsmiljøproblem.  Ønsker du en presentasjon i din virksomhet, ta kontakt med oss.

Flere artikler …

Kontakt oss

Snakk med oss

Census er del av